понеділок, 9 листопада 2015 р.

Розмова Януковича з Коломойським

Черговий "удар" по репутації Ігоря Коломойського. В мережі виклали запис телефонної розмови між Коломойським та Януковичем начебто часів Майдану.
По задуму тих, хто цю розмову  виклав - такий хід мабуть мав би скомпрометувати Коломойського та нанести йому чергові іміджеві втрати. Хоча як на мене, Коломойського вже навряд чи можно чимось скомпрометувати. Давайте хоча б згадаємо його одкровення з російським пранкером  Lexusом загримованим під Павла Губарева. І це під час найгарячішою фази війни на сході країни, коли Коломойський був українським держслужбовцем, посадовою особою. Те, що Губарев був несправжній - нічого по суті не змінювало. Що було потім? Нічого. Йому все пробачили.
А взагалі, мені іноді здається, що всі ці телефонні розмови зі своєю участю в мережу  викладає сам Коломойський, щоб продемонструвати власну впливовість. Принаймні більшість з них.
Навіть, якщо в  цей раз це зробив хтось інший, ну то й що з того? Ніяких іміджевих втрат для нього не буде, а навіть якщо й були б - все одне, йому це не цікаво, бо він ніколи не приймає та скоріш за все, не прийматиме участі у передвиборчих перегонах. Тому йому не важлива його "кристально чиста репутація" перед виборцем. Як і сам виборець. Йому на нього насрати. Коломойському цікаві гроші, тому він як і будь який нормальний єврей намагався та намагається домовлятись та вести справу з усіма з ким це можливо.  А ви гадали, що він захищав Україну - бо патріот? А як на мене він захищав не Україну, а "ПриватБанк" та інші свої активи.
Ну а на додаток, давайте згадаємо, як під час Майдану в Адміністрацію Президента України по черзі бігали Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та Олег Тягнибок, тисли Януковичу руку та теж про щось розмовляли та домовлялися від імені всього Майдану. Гадайте вони один одному не телефонували? 
Ви правда не знали, що політики між собою спілкуються, особливо коли поруч не має відео камери? 
До речі, Коломойський - не політик й ніколи не прагнув до цього. Впливати на владу - так, мати свій депутатський корпус - так, але не більше. Він барига. Порошенко, до речі теж. Тому вибачте Коломойського ще раз. 

 





Немає коментарів: