понеділок, 16 листопада 2015 р.

Чи варто Україні влазити у конфлікт з Ісламської Державою?

Любо - дорого подивитесь як наш Порошенко у бажанні вислужитись перед західними кредиторами намагається демонструвати свою глибоку "стурбованість" діяльністю Ісламської Держави та політичну підтримку війни проти неї. Але чи потрібно Україні влазити в це "болото", особливо озираючись на останні події в Парижі? Ви хоча б розумієте, що робить цей шоколадний п`яниця?
Він зараз втягує Україну в пряму конфронтацію з ІД, при тому, що у нас триває своя війни і теж на Сході та вистачає своїх терористів. Навіщо нам шукати ворога ще й на Близькому Сході? Пам`ятаю як за Януковича наші мусора відловлювали та здавали москалям учасників чеченського опору, зараз вони відловлюють членів ІД в Україні та теж здають, але вже Заходу. Навіщо це робиться? Щоб продемонструвати єдність з "цивілізованим світом", якому на нас начхати і який вже відверто схиляє Україну віддати Донбас Путіну? Замість того, щоб сидіти мовчки, ця гнида дратує ісламістів своєю голою сракою, а жертвами потім стануть пересічні українці. Правильно казав Симон  Петлюра:  "нам не страшні російські воші, на страшні українські гниди".
Не перевищуйте можливості вітчизняних спецслужб. Нехай вас не тішать заяви Авакова. Які там заходи безпеки вони можуть гарантувати українцям, якщо набагато професійніші та забезпеченні спецслужби Європи нічому не можуть запобігти, окрім як реагувати вже після того, як теракт відбувся?
Зацікавленість Сполучених Штатів у контролю над Близький Сходом - зрозуміла, це - нафта. Зацікавленість Росії - теж ясна, вона в першу чергу боїться, що спалахне Північний Кавказ. Й Сполучені Штати й Росія зараз втягнули в це лайно - Західну Європу. І Європа вже отримала відповідь. Яка зацікавленість України у цьому? Принаймні досі, Ісламської Державі не було до нас ніякого діла. Куди ти лізеш, Пєця? Чи думаєш, що якщо ти не будеш підгавкувать старшим товаришам, то тобі більше грошей не дадуть? Не переймася, дадуть.
Якщо говорити відверто, то взагалі не треба чіпляти Близький Схід. Як це не банально, але нехай вони там самі розберуться один з одним згідно норм шаріату та у відповідності до хадисів. Всі спроби навіть такої могутньої держави як США контролювати та вести там свою гру - завжди закінчувались повним фіаско. Тих, кого штати спочатку "вигодовували" як "своїх хлопців" - зміцнівши, становились повністю неконтрольованими. Досвід з талібами їх нічому не навчив.  Осама Бен Ладен - колись теж був "своїм хлопцем" для США. Чим все скінчилось? Щодо Росії, то вона у Сирії - отримає "другий Афганістан" та в кінці - кінців, втече звідси. 
Президенту Порошенко, не дає спокою Ісламська Держава, хоча вона зараз, на відміну від російських сепаратистів не йде у наступ на Україну.

Немає коментарів: