четвер, 26 листопада 2015 р.

Наступне покоління вже точно буде жити при "євро-комунізмі"!

Будь - яка влада, що хоче залишитись владою у разі якщо вона неспроможна вирішити конкретні матеріальні проблеми "маленької людини" має гіпнотизувати суспільство якоюсь яскравою ідеєю і чим ця ідея більш недосяжна, тим краще.
Нам кажуть, що ми живимо у злиднях не тому, що влада краде, а у рахунок нашого  щасливого майбутнього. Потерпи, ще друже... ось - ось воно трапиться...Так можно "розводити" суспільство десятиріччями. У Радянському Союзі такой ідеєю був - комунізм. Коли всі, а не тільки члени КПРС зрозуміли, що комунізм так і не настане, почалася перебудова та совок - розвалився. В Україні таким "комунізмом" є мрія про вступ до ЄС. Виконання цієї великої ідеї можно розтягнути на два- три покоління та успішно паразитувати не тільки сьогоднішнім політикам, а й їх дітям та онукам. Звичайно досягнути такої мрії - справа нелегка, тому українці мають з розумінням поставитись до того, що в черговий раз підвищать тарифи та податки, скоротять соціальні виплати та зростуть ціни на продукти харчування та речі до рівня європейських (бо ми ж прагнемо до Європи), тому наблизимось до європейських стандартів хоча б у цінах та тарифах. Треба ж чогось починати, правда?
Ось наприклад Порошенко каже, що питання вступу України до ЄС зараз - неактуальне. Хтоб сумнівався? Ще рік тому європейські посадовці прямо заявляли, що навіть саме питання (не те, що вступ) про обговорення що-до імовірної, колись у далекому майбутньому, можливості членства України як такого, ЄС  має розглянути не раніш 2020 року.  Але це все не важливо. Головне, що "колись", може навіть не наші діти, а онуки вже точно будуть щасливо жити при "євро-комунізмі"!
До речі Євросоюз придумав Лев Троцький, у своїх книжках він мріяв про створення Сполучених Штатів Європи. Парадокс, але його ідею реалізували ти, про ти кого він все життя боровся. Тому, гадаю Троцький заслуговує на те, щоб саме його портрет був використаний у якості оформлення цієї публікації та образу "української мрії". До того ж він був родом із Одеси...

Немає коментарів: