вівторок, 17 листопада 2015 р.

В тарифном театрі Ляшка об`явили антракт

Радикальна партія сьогодні вночі розібрала тарифний майдан та звалила з під Кабміну. Як я і гадав, вибори скінчились, а далі Ляшку і ко - робити на вулиці  було нічого. Людей, як це й належно "кинули" вже на слідуючий день після виборів, "поклавши" на свої гучні заяви до того. Така вона політика.

Подумайте самі, ну а що Ляшку було робити далі?  По перше - холодно, по друге - дорого (життєдіяльність навіть такого невеликого наметового містечка обходиться в копійку), а головне, по третє -  вибори скінчились - піар здобуто. Завдання виконано. Симуляцію окінчено. Чи ви гадали, що Ляшко дійсно буде стояти під Кабміном доки вам не понизять тарифи? Тобто до власної старості, бо тарифи вже не понизять - ніколи, їх будуть лише підвищувати і Ляшко як не глупа людина, все це прекрасно розумів з самого початку, але соромився вам зізнатись. Підвищення тарифів - це умови МВФ за яких Україна отримує такі бажані кредити, які потім держава проїдає.
Тепер Радикальна партія буде вже боротись за ваше  "тарифне"  щастя в більш комфортних умовах будівлі Верховної Ради, бо зима наближається...

Немає коментарів: