вівторок, 10 листопада 2015 р.

Куля в лоб

Дивлюсь я вчора по телебаченню звітний виступ Арсенія Яценюка, присвячений річниці "Революції гідності". Каже, що все правильно зробили - Януковича скинули (золотий унітаз відібрали), банду прогнали (хоча й жодного з "банди" ще не посадили), угоду про асоціацію з ЄС підписали (але її виконання відклали, щоб Путін не розізлився) й вже на повних вітрах мчимось до  ЄС,
але (і тут Сеня почав з`їзжати та переводити стрілки) підступна Верховна Рада України не ухвалила потрібні закони. Наприклад, нагадаю  закон проти дискримінації гомосексуалістів провалила. Біда. А без цього закону нам у Європі робити нічого. Ну ясне діло, це вони - винні, не я. Сеня - Д'Артаньян, а народні депутати - підораси. Хоча, як би ж вони були підорасами, то мабуть все ж таки закон ухвалили. А ще, каже Сеня, якщо ми дійсно хочемо бути у Європі, то треба тарифи підняти до рівня європейських! Я так розумію рівень життя та зарплатні з початку - піднімати не треба? Чи до ЄС візьмуть тридцять мільйонів жебраків з мінімальною зарплатнею менше ніж 50 доларів на місяць? Такої зарплатні не має навіть у Африці. Сеня, ти за кого нас маєш? Чому ти не кажеш про те, що підняти тарифи треба не для того, щоб бути у Європі, а у відповідності до кредитних умов МВФ?  Щоб МВФ надало Україні черговий грошевий транш, який ти зі своїми колегами потім сп..здиш. Чому ти не називаєш речі своїми іменами, а маніпулюєш суспільними фрустраціями про ЄС? Тобі не соромно, Сеня? Бачу, що ні. Тоді тобі має бути страшно повертатись до дому з Кабміна після таких виступів. Бо на вулиці  тебе може чекати Ляшко.
Взагалі, чіткі суїцидальні нахили у психіці Арсенія Петровича, ми почали помічати ще з часів Майдану, коли він казав про "кулю в лоб". Трохи пізніше, Сеня зробив заяву, що його уряд - то "уряд камікадзе". А ось про те, що він зробить "камікадзами" всю країну - він чомусь не сказав. Мабуть, забув.

Немає коментарів: