вівторок, 10 листопада 2015 р.

Первым делом самолеты... (О. Арестович лякає українців російською авіацією)

Олексій Арестович заявив, що нам доведеться ще побачити в небі України російську авіацію.
Я вже колись писав на подібну тему. Повторюсь, що у разі якщо ми дійсно це побачимо, то це - буде останнє, що ми побачимо як держава Україна
взагалі,бо на відміну від "сирійської опозиції ", українські чоловіки в переважній своїй масі психологічно не здатні сприймати війну як єдиний спосіб існування. Звичайно є виключення, але є ще українське суспільство, а воно не дасть їм довго "козакувати" та забажає скоріш здатись на милість переможцю, ніж роками терпіти тяготи затяжної партизанської війни у холодних руїнах міст, бо суспільство все ж таки звикли до звичайного життя "маленької людини". 
 Українці - це такі собі хобіти з роману Толкіна "Володар кільця". Всі дивились однойменний фільм. Тому у війні з Мордором, ми весь час чекали на підтримку "старших братів" чаклунів з США та ельфів з Євросоюзу. Але життя так побудовано, що сильні та впливові завжди зможуть домовитись один з одним та пожертвувати маленькими хобітами, які так хотіли потрапити  до Гондора та нарешті зажити "по -людські", "по - новому". Замість розбудови власного Ширу,  вони в екстазі попалили свої хати в якості авансу за проїзний квіток до ЄС. А їх в ЄС ну пустили...Не вистачило на квіток...От така, х..йня малята.
Хоча Олексій Арестович звичайно вважає інакше, але це не більше ніж бравада. Бо ми вже побачили, як "переможно" діє українська армія на суші за великим винятком, як правило тих, хто до ЗСУ не належав. Війну на Донбасі ми програли.
Найбільш вирогідний результат у випадку, якшо такий сценарій Арестовича стане реальністю - буде банальний розкол країни по Дніпру та перехід Західної України під протекторат та захист європейських сусідів. Це буде цілком природня реакція, яка насправді влаштує й більшість населення Західної України й європейських сусідів (вони зовсім не проти європейської інтеграції України, але тільки по частинам) й звісно Мордор.

Немає коментарів: