середа, 2 березня 2016 р.

На захист Білого Вождя

Деякі несвідомі юзери, критикують Білого Вождя Андрія Білецького за те, що він почав потрохи  відхрещуватись від свого підлеглого Станіслава Краснова
(до речі красномовне прізвище), якого підозрюють у співпраці з ФСБ. Але для Білого Вождя, як і для будь якого іншого нормального вождя, на першому плані завжди повинні стояти інтереси цілого в ім`я якого приносяться в жертву  всілякі там "краснови". Не було у Андрія іншого виходу ніж "злити" бідолаху, бо інакше можно і самому так замаратись, що потім не відмиєшся, а репутація Азову як флагману всіх правих патріотів країни, та ще й до того цілого полку Нацгвардії (!), погодьтеся має лишатись расово чистою.

Зрештою, ну хто такий цей Краснов, щоб вписуватись за нього ризикуючи політичною репутацією руху та своїм чесним ім`ям? Якщо б Краснова наприклад спіймали, скажімо на торгівлі зброєю, то це була б зовсім інша справа.  Краснов тоді  був би чесним політзеком, а тут, панове - лайно... співпраця з ворогом... Давайте відверто скажімо, що кожний свідомий юзер на місті Андрія Білецького мав би вчинити так само!

Немає коментарів: